TALLERS

 

Gràcies al nostre equip multidisciplinar partim d’un punt de vista ric i ampli de la problemàtica que subjau a l’assetjament escolar, és per això que actualment hem desenvolupat un pack de tallers contra l’assetjament escolar de diferents durades, pensat per a treballar als instituts i per als professors/es, AMPA’s i altres professionals de l’educació. 

 

Aquestes activitats permeten introduir al grup-classe dins la temàtica d’una manera natural i propera i anar aprofundint en aquesta mentre es treballen habilitats socials, emocionals i la cohesió de grup a través de diferents metodologies com ara l’ús de les noves tecnologies, tallers o el teatre fòrum.

APP SUBTLE!

LET’S SOLVE!

 

 

Es tracta de la utilització de les noves tecnologies, per a permetre l’entrada de la vida real dels alumnes, més enllà del merament acadèmic a les aules.

Suposa una via àgil i eficaç de comunicació, així com atractiva per als alumnes.

Així, a través d’una aplicació en xarxa en el centre educatiu, els alumnes podran debatre i prevenir situacions de risc reals de forma individual i grupal, així com explicar i denunciar de manera anònima casos del seu entorn.

D’aquesta manera aconseguim cohesionar al grup, apoderant a la víctima, deslegitimant a l’agressor i fent que els “espectadors” passin a ser actors principals de la solució, tot implicant a la comunitat educativa.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn